Een domeinnaam aanvragen​

Claim uw perfecte domein en beveilig uw online identiteit vandaag nog!

Domeinnamen worden gebruikt door bedrijven en individuen die van plan zijn online aanwezig te zijn.

Als u een website of zelfs een zakelijk e-mailadres wilt hebben, moet u eerst een domeinnaam aanvragen. Dit biedt u de perfecte opstap om uzelf online te promoten. En beschermt u ook als u een geregistreerd bedrijf heeft, en wilt voorkomen dat iemand uw overeenkomende domein koopt.

Kan ik meerdere domeinnamen aanvragen ?

Ja, dat kan! Zolang het domein nog niet in het bezit is van iemand anders, is het mogelijk om meerdere domeinen met verschillende extensies aan te schaffen voor dezelfde bedrijfsnaam. Zo bezitten we rpwhosting.com en sturen we het door naar onze primaire rpwhosting.nl.

Door verschillende versies van uw domeinnaam te kopen, kunt u uw merk beschermen, en de kans elimineren dat iemand anders het domein koopt als het beschikbaar is. U heeft ook een grotere kans om meer websitebezoekers te krijgen door al uw domeinen om te leiden naar één website, zodat potentiële klanten uw site kunnen bereiken, ongeacht welke extensie ze gebruiken.

“Laat uw Nederlandse roots zien met een .nl - geniet van meer keuze en geweldige beschikbaarheid.”

Nieuwe extensies

We hebben een enorme selectie aan spannende nieuwe extensies – van locatiegebaseerde domeinen zoals .london en .amsterdam tot meer gedenkwaardige en praktische namen zoals .store .shop of .photography

Landspecifieke extensies

Landspecifieke extensies zoals .be voor België, .ie voor Ierland, .es voor Spanje, .com.au voor Australië of .in voor India kunnen u helpen een bepaalde markt te bereiken.

Laat zien dat u het meent

Klanten vinden het heerlijk om de website van een bedrijf te bekijken voordat ze een verkoop of andere dienst aangaan. Een aanwezigheid op sociale media is geweldig, maar u heeft ook een website nodig om te laten zien dat u professioneel en geloofwaardig bent.
Wees professioneel – stuur e-mails met uw bedrijfsnaam, bijvoorbeeld u@uwwebsitenaam.nl . Ze zien er strak uit en worden serieuzer genomen dan e-mails van een generiek Live- of Gmail-account.

Ik wil een domeinnaam aanvragen