Premium webhosting

Geoptimaliseerd voor gebruik met CMS applicaties.

SSD Servers, 24/7 monitoring

Al onze websites worden geleverd met onze eigen premium webhosting. De websites draaien op snelle en stabiele servers waardoor u bent verzekerd van een vlotte website. Wij garanderen een up-time van 99,9%. Mocht u na het opleveren van de website toch nog problemen ondervinden met de hosting dan staan wij altijd kosteloos direct voor u klaar. Ook worden er van al onze websites doorlopend automatische backups gemaakt.

Al onze data wordt opgeslagen in Nederlandse datacentra (Nedzone één van de meest betrouwbare en snelle netwerken van dit moment), hierdoor is de Nederlandse wetgeving van toepassing op deze data.

“Snelle servers in Nederland, en toegang tot het CMS waardoor u de controle heeft”

Technische aspecten

Voor wie geïnteresseerd is in het technische aspecten van onze premium webhosting : we zijn verbonden met een supersnel netwerk. Uw website staat op een veilige en geïsoleerde omgeving dankzij CloudLinux. Plus, wij scannen uw website dagelijks op malware en virussen (Patchman). Daarnaast bieden we ondersteuning voor HTTP/2 en PHP 7.x. Wij leveren SSL Certificaten, en bieden voor iedereen Redis, Object Cache en Memcache aan.

CloudLinux

Elke klant is volledig afgeschermd van andere klanten, zowel qua beveiliging als qua resources. Cloudlinux zorgt ervoor dat iedere website zijn eigen capaciteit op de server krijgt hierdoor kunt u al uw recources zelf gebruiken zonder dit te hoeven delen met andere klanten. Omdat onze premium webhosting exclusief is voor onze klanten, en wij het netwerk erg ruim opzetten, betekend dit dat u kunt genieten van een (bijna) privé server. Dit heeft natuurlijk erg veel positieve invloed op de snelheid & netwerk stabiliteit.

Stapt u ook over naar premium webhosting?

Onze voorkeur gaat uit om uw website volledig in eigen beheer te hebben, zodat we de beste kwaliteit en reactie snelheid kunnen garanderen. Om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen, verzorgen wij enkel webhosting voor de klanten van RPW Hosting.